İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Sofya Yüksek İslam Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen Milletlerarası "Asırlık İlim Ve İrfan Ocağı: Nüvvâb" Sempozyumu Bulgaristan’ın Şumnu kentinde  27 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Sofya Yüksek İslam Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen Milletlerarası "Asırlık İlim Ve İrfan Ocağı: Nüvvâb" Sempozyumu Bulgaristan’ın Şumnu kentinde 27 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Sofya Yüksek İslam Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen Milletlerarası "Asırlık İlim Ve İrfan Ocağı: Nüvvâb" Sempozyumu Bulgaristan’ın Şumnu kentinde  27 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Sofya İslam Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen Milletlerarası "Asırlık İlim Ve İrfan Ocağı: Nüvvâb" Sempozyumu Bulgaristan’ın Şumnu kendinte gerçekleştirildi. Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ, İlahiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Yücel ve üniversitemiz öğretim üyelerinin de iştirak ettiği toplantıda Nüvvâb medreseleri her yönüyle tartışıldı.

 

Görüntülenme: 599 Yayınlanma Tarihi: 2 Aralık 2022