İlahiyat Fakültemiz İlahiyat Akreditasyon Ajansından (İAA) Ulusal Akreditasyon Sertifikası Almaya Hak Kazanmıştır

İlahiyat Fakültemiz İlahiyat Akreditasyon Ajansından (İAA) Ulusal Akreditasyon Sertifikası Almaya Hak Kazanmıştır

Türkiye’nin en başarılı ilahiyat fakültelerinden biri olan ve 2011 yılından beri nitelikli akademik kadrosu, başarılı öğrenci ve mezunlarıyla ulusal ve evrensel düzeyde din ve dinle ilişkili alanlardaki soruların çözümüne katkı sunan, uluslararası tanınırlığa sahip olan, alanında öncü ve örnek bir fakülte olmayı amaçlayan fakültemiz İlahiyat Akreditasyon Ajansı (İAA) ile devam ettirdiği akreditasyon sürecini 18.05.2024 tarihinde başarıyla tamamlamıştır. 

Akreditasyon sürecinin tamamlanması üniversitemiz mensuplarının uzun süreli gayreti ve farklı birimlerimizin iş birliği içerisinde çalışması ile mümkün olmuştur. Fakültemizin akredite olma sürecinde bizi destekleyen rektörlüğümüze, öğretim üyelerimize, araştırma görevlilerimize, fakülte sekreterimize, öğrencilerimize, idari personelimize, katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza ve bu süreçte yol gösterici yaklaşımlarıyla bize destek sunan İlahiyat Akreditasyon Ajansına teşekkür ederiz.

Akreditasyon sürecinin üniversitemiz ve fakültemiz için hayırlara vesile olmasını diler, akademik ve toplumsal fayda sağlayacak nice çalışmalarımızın devamlılığını temenni ederiz.

 

Görüntülenme: 598 Yayınlanma Tarihi: 22 Mayıs 2024