İlahiyat Akreditasyon Ajansı Değerlendirme Takımı Üyeleri 14-18 Ekim 2023 Tarihlerinde İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne Saha Ziyareti Gerçekleştirdi

İlahiyat Akreditasyon Ajansı Değerlendirme Takımı Üyeleri 14-18 Ekim tarihlerinde İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne saha ziyareti gerçekleştirdi.

Ulusal değerlendirme takımının kendi arasındaki toplantıyla başlayan ziyaret programı, Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Yücel, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu yapılan görüşmelerle devam etti. Ardından fakültenin Kalite ve Akreditasyon Birimi, akademik personel, öğrenciler, mezunlar ve idari personel ve dış paydaşlar görüşmeleri neticesinde son buldu.
Fakültemizin akreditasyon başvurusu kapsamında gerçekleşen bu ziyarette Değerlendirme Takımı ve fakültemiz öğretim üyeleri arasında verimli toplantılar gerçekleştirildi.
Bu verimli ziyaretlerinden ve fakültemize sundukları çok önemli katkılardan dolayı İlahiyat Akreditasyon Ajansı Değerlendirme Takımı Üyelerine teşekkür ederiz.

Görüntülenme: 581 Yayınlanma Tarihi: 20 Ekim 2023