Fakültemiz Öğrencilerince Kurulan Türk Din Musikisi Kulübü, “Nehirden Denize Filistin Dinletisi” Adlı Etkinliği Gerçekleştirdi

Fakültemiz öğrencilerince kurulan Türk Din Musikisi Kulübü, “Nehirden Denize Filistin Dinletisi” adlı etkinliği gerçekleştirdi. Başta mütevelli heyeti başkanımız Dr. Tayyar Altıkulaç, rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu, rektör yardımcımız Prof. Dr. İlyas Çelebi ve dekanımız Prof. Dr. Ahmet Yücel başta olmak üzere pek çok öğretim üyesinin katıldığı program, öğrenciler ve dışarıdan katılan misafirler tarafından yoğun ilgi gördü. İlahiler, ezgiler ve şiirlerin okunduğu etkinlikte katılanlara çekilişle hediyeler takdim edildi.

Görüntülenme: 230 Yayınlanma Tarihi: 17 Ocak 2024