Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanlarından Fatih YILDIZ Fakültemiz öğrencilerine "Diyanet İşleri Başkanlığı Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri" Konulu Seminer Verdi

22 Aralık 2022 Perşembe günü Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanlarından Fatih YILDIZ Fakültemiz öğrencilerine "Diyanet İşleri Başkanlığı Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri" konulu seminer verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün çalışma alanlarını tanıttı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın manevi danışmanlık hizmetinden faydalanan sosyal hizmet alanları hakkında bilgilendirme yaptı.

Görüntülenme: 692 Yayınlanma Tarihi: 28 Aralık 2022